Nieuws

Vacature:

GZ-psycholoog/Orthopedagoog Generalist

24 uur per week, z.s.m.

Wat verwachten wij van de GZ-psycholoog/orthopedagoog Generalist:

Je hebt affiniteit met kinderen van alle leeftijden,  het werken in een vrijgevestigde praktijk en de bijbehorende charmes en verschillen t.o.v. het werken in een GGZ instelling.

Je draagt zorg voor / bent verantwoordelijk voor het gehele behandelproces. Je voert nl. bij ons de gehele behandeling van de cliënt/het cliëntsysteem uit vanaf het eerste moment van de intake, en daarna de diagnostiek, de behandeling van het kind, de oudergesprekken en de afronding na het bereiken van de doelstellingen van de therapie.

Wat hebben wij te bieden:

Je krijgt bij Praktijk voor Kind en Ouder een veelzijdige functie waarin je voor de cliënt het verschil kunt maken, omdat je het gehele behandeltraject de vaste therapeut bent. Je krijgt een grote diversiteit qua problematiek en cliëntpopulatie. Een uitdagende werkomgeving, fijne, betrokken collega’s en verder een marktconform salaris en dito arbeidsvoorwaarden en 7 weken vakantie.

Solliciteren

Herken jij jezelf in de bovengenoemde functieomschrijving en lijkt het je interessant om bij ons te komen werken? Stuur je motivatiebrief met CV naar Indeed of administratie@praktijkkindenouder.nl. Voor vragen en/of informatie kun je contact opnemen met Heidi Hennevelt- van de Graaf (tel. 030-6876457).


Praktijk voor Kind en Ouder bestaat 20 jaar!


Dit jaar bestaat Praktijk voor Kind en Ouder 20 jaar. De praktijk is in 2002 gestart door Anita Vergeer in Gezondheidscentrum De Meridiaan in IJsselstein. Al snel bleek er veel behoefte in de regio aan psychische hulp voor kinderen en jongeren in de knel. Ouders wisten met hun hulpvraag de praktijk steeds beter te vinden. Dit heeft geleid tot uitbreiding van het aantal medewerkers, verhuizing naar een eigen, grote locatie en enorme groei. Al die tijd staat het bieden van adequate en deskundige hulp op een respectvolle en vriendelijke manier bij ons centraal.
Dit is hard werken maar resulteert in vertrouwen bij kinderen, ouders, jeugdteam, scholen, huisartsen en de gemeente. Veel dank daarvoor!
Genoeg reden voor ons om dit jaar met voldoening en enige trots stil te staan bij wat deze 20 jaar aan hulpverlenen heeft betekend en om vol enthousiasme met elkaar door te gaan om de komende jaren nog meer kinderen te helpen.