Nieuws


Per 1 juni wordt ons team versterkt met een nieuwe medewerker.

Nathalie van Schaik is een enthousiaste Orthopedagoog i.o tot Orthopedagoog Generalist BIG, die al een aantal jaren bekend is op de scholen in IJsselstein e.o. vanuit haar eerdere werkkring. We hopen met haar komst mede de wachttijd in onze praktijk te kunnen verminderen.


30-03-22 | Praktijk voor Kind en Ouder bestaat 20 jaar!


Dit jaar bestaat Praktijk voor Kind en Ouder 20 jaar. De praktijk is in 2002 gestart door Anita Vergeer in Gezondheidscentrum De Meridiaan in IJsselstein. Al snel bleek er veel behoefte in de regio aan psychische hulp voor kinderen en jongeren in de knel. Ouders wisten met hun hulpvraag de praktijk steeds beter te vinden. Dit heeft geleid tot uitbreiding van het aantal medewerkers, verhuizing naar een eigen, grote locatie en enorme groei. Al die tijd staat het bieden van adequate en deskundige hulp op een respectvolle en vriendelijke manier bij ons centraal.
Dit is hard werken maar resulteert in vertrouwen bij kinderen, ouders, jeugdteam, scholen, huisartsen en de gemeente. Veel dank daarvoor!
Genoeg reden voor ons om dit jaar met voldoening en enige trots stil te staan bij wat deze 20 jaar aan hulpverlenen heeft betekend en om vol enthousiasme met elkaar door te gaan om de komende jaren nog meer kinderen te helpen.

23-03-22 | Nieuwe website voor Praktijk voor Kind en Ouder!


Twintig jaar praktijk voeren vraagt om een up to date website. Eindelijk is het ervan gekomen om dit te realiseren. We streven naar kwaliteit en een heldere uitleg en transparantie in onze praktijk. We hopen dat onze vernieuwde website dit ook uitstraalt.